Field Engineer Meet- & Regeltechniek

Sector: Constructie / Ontwerp
Niveau:
Plaats: Amersfoort
Solliciteer

BeschrijvingGBS systemen van het merk Priva beheren en het oplossen van storingen in de 2e lijn van gebouwinstallaties. Daarbij pas je een mensgerichte aanpak toe. Interesse?

Functieomschrijving
Door je ervaring weet je, als Field Engineer Meet- & Regeltechniek, een installatie met redelijke snelheid te doorgronden. Je zult voor 90% van je tijd ingezet worden op projecten/contracten waar Priva is toegepast als gebouwautomatisering. Je werkzaamheden omvatten dan het:
- Oplossen van storingen;
- Controleren van de opnemers;
- Kalibreren van de opnemers;
- Nakijken van de regelkastschema's;
- Bekijken van regelingen en trendlijnen en eventuele afwijkingen verder onderzoeken;
- Algeheel functioneren van de GBS systeem onderzoeken en daarop anticiperen;
- Software wijzigingen doorvoeren zoals het wijzigen van setpoints en PID regelingen., aanpassen van beeldschermplaatjes.
- Onderhoud aan de beheer PC's en randapparatuur.

Op hoofdlijnen zorgt het hoofdkantoor voor de planning maar de uiteindelijke afspraak met de opdrachtgever maak je zelf. Je communiceert proactief met de opdrachtgever (gebruiker en/of beslisser ter plaatse), zorgt voor een helder beeld voor jezelf van een eventueel probleem en geeft toelichting over je werkzaamheden waar nodig.
Gemiddeld duren je werkzaamheden op ??n locatie 1 tot en met 3 werkdagen. Je wordt, na de 1e lijn die de installateur voor zijn rekening neemt, ingezet als 2e lijn om storingen te verhelpen. Periodiek draai je dus ook consignatiediensten.

Functie-eisen
Onze opdrachtgever zoekt kandidaten voor de vacature Field Engineer Meet- & Regeltechniek die voldoen aan onderstaande functie eisen en wensen:
- Woonachtig in Midden of West-Nederland;
- Een afgeronde MTS/MBO opleiding elektrotechniek of werktuigbouwkunde;
- Goede kennis van de hydrauliek van installaties;
- In bezit van het diploma Kli-C en/of MRK-A;
- Veel ervaring en kennis van Priva regelinstallaties in gebouwen;
- 5 jaar werkervaring als servicetechnicus bij een leverancier of installateur;
- Passie voor het vak meet- & regeltechniek en aantoonbare ervaring in dit vakgebied.

Aanbod
Een toegewijde organisatie waarbij de directie en alle medewerkers een voortdurende focus en drive hebben om meet- & regeltechniek en gebouwautomatisering tot een kunst te verheffen. Ze hebben, kort gezegd, net als jijzelf, passie voor techniek en het integreren van gebouwinstallaties naar een niveau waarbij de opdrachtgever gebaat is. Je ontvangt een uitstekende salari?ring inclusief de beschikking over een representatieve personenwagen, een laptop en mobiele telefoon.

Bedrijfsinformatie
Als specialist in het ontwerpen, leveren, beheren, modificeren en optimaliseren van gebouwautomatisering in de grotere gebouwen in Nederland heeft zij een unieke positie. Grote winkelketens, academische ziekenhuizen, hotel ketens (nationaal en internationaal), bloemenveilingen, universiteiten en archieven behoren tot haar klantenkring. Zij werkt nauw samen met installateurs en door haar expertise op het gebied van meet- & regeltechniek en gebouwautomatisering heeft zij een marktpositie verworven. Zij weet haar beloften aan de aandeelhouder, haar personeel en klanten bij voortduring waar te maken. Een kenniscentrum van specialisten zorgt voor een omgeving waar ontwikkelingen in de gebouwautomatisering worden omgebouwd naar concepten en toepassingen voor bestaande en nieuwe opdrachtgevers.

HRM@WORK heeft de opdracht een Field Engineer Meet- & Regeltechniek te werven.

Solliciteren
HRM@WORK voert de werving en selectie uit voor haar opdrachtgever. Wij nodigen je uit om bij interesse in de vacature Field Engineer Meet- & Regeltechniek te solliciteren. Wij behandelen persoonlijke gegevens met vertrouwen en zorgvuldigheid.

Klik op de 'button' solliciteren of stuur je sollicitatie en CV naar [Click Here to Email Your Resum?]. Na ontvangst reageren wij binnen drie werkdagen. Voor eventuele vragen of aanvullende informatie kun je tijdens kantooruren contact opnemen met Hans Glas, telefonisch bereikbaar via 079-3631610.
Terug naar overzicht

 
goto E-Smart.nlgoto Beheren
Hosting.nl - Hosting en domeinnaamMijnHosting.nl - Hosting en domeinnaam