Werkvoorbereider Service installatietechniek

Sector: Bouw
Niveau:
Plaats: Amersfoort
Solliciteer

Beschrijving

Bedrijfsomschrijving

Voor een totaalinstallaeur met dekking in de regio Utrecht en Amersfoort zoeken we een Werkvoorbereider Service.

Waarom solliciteren via Experis:
Experis is het netwerk van de Nieuwe Professional. De Nieuwe Professional is iemand die gelooft in Vakmanschap, Innerlijke kracht, Eigen verantwoordelijkheid en Gelijkwaardigheid. We gaan met al onze kandidaten in gesprek over wie je bent en?wat je drijft.?Op basis daarvan zoeken we?de best passende functie en organisatie voor je. Pas na een kennismakend gesprek stellen we je op deze vacature voor.???? Naast deze vacature zoeken we ook graag met je mee naar andere mogelijkheden. Onze doelstelling is om je met minimaal 2?potentiele nieuwe werkgevers te laten kennismaken. Experis biedt je dus meer keuze en begeleiding in je zoektoch naar een Plezierige baan: Celebrate Work!

Met ons team Installatietechniek Utrecht zijn wij specialist op uitvoerend -en engineeringniveau in de regio Utrecht/ Arnhem en Amersfoort.

Functieomschrijving

Je houdt je bezig met de werkvoorbereiding voor de onderhoudsprojecten. Tot je taken behoort bijvoorbeeld het doorspreken van een onderhoudsproject met de projectleiding. Daarnaast het opstellen van de projectindeling voor werkvolgorde, deeltaken, urenbewaking en materiaalvoorziening. Je zorgt voor tijdige levering/ aanvoer van materialen en gereedschap op het onderhoudsproject en bewaakt de voortgang. Je verzorgt calculaties en materiaalspecificaties, stelt offertes op en verricht de benodigde administratieve handelingen. Een heel afwisselende baan met afwisselende projecten.Terug naar overzicht

 
goto E-Smart.nlgoto Beheren
Hosting.nl - Hosting en domeinnaamMijnHosting.nl - Hosting en domeinnaam