Ben jij energie(k)?

Sector: Biotechnologie / Biochemie
Niveau:
Plaats: Amersfoort
Solliciteer

Beschrijving

Bedrijfsomschrijving

De Baan

Voor verschillende opdrachtgevers binnen de energiemarkt (regio midden), zijn wij op zoek naar techneuten die bekend zijn binnen een midden-/hoogspanning werkomgeving.

Experis Expert

Als Experis Expert ben je in dienst bij Experis. Wij zetten je voor een bepaalde tijd in bij ??n van onze opdrachtgever voor uiteenlopende projecten. Hier heb je de zekerheid van een vaste werkgever en veel afwisseling in je baan! Je kunt bij veel verschillende bedrijven in de keuken kijken waardoor je je snel verder kunt ontwikkelen in jouw vakgebied. Verantwoord job hoppen, noemen wij dat.

De werkplek

Experis is h?t netwerk van De Nieuwe Professional. Als Nieuwe Professional ben je autonoom en zelfbewust. Je weet wat je kunt. Je bent een vakman of- vrouw. Je benut je talenten en unieke eigenschappen optimaal, zodat je in staat bent het verschil te maken in een organisatie. Bij Experis ondersteunen wij jou daarbij. Door onderdeel te zijn van het Experis netwerk, dat bestaat uit professionals, openen we een nieuwe wereld voor jou. En wij begrijpen die wereld als geen ander, omdat we zelf Nieuwe Professionals zijn. Wij dagen jou uit om op zoek te gaan naar je passie, talenten en ambitie en helpen je daarbij. Bij Experis ben je verzekerd van optimale ontplooiingsmogelijkheden.Terug naar overzicht

 
goto E-Smart.nlgoto Beheren
Hosting.nl - Hosting en domeinnaamMijnHosting.nl - Hosting en domeinnaam