Projectmanager FttH

Sector: Overig
Niveau:
Plaats: Amersfoort
Solliciteer

Beschrijving

Als ervaren en hands-on projectmanager FttH, ben je eindverantwoordelijk voor alle beheersaspecten binnen meerdere en grote projecten. Denk hierbij onder andere aan planning, organisatie, kwaliteit en financi?n.Wat ga je doen

Als hands on projectmanager ben je verantwoordelijk voor de beheersaspecten, zoals planning, organisatie, kwaliteit en financi?n van meerdere grote projecten. Het doel van deze functie is om optimale klanttevredenheid via een uitstekend lopend proces te realiseren met een zo optimaal mogelijk financieel resultaat, om op basis daarvan nieuwe projecten te verwerven. Kwaliteit, resultaatgerichtheid en voorspelbaarheid staan bij ons en onze klant hoog in het vaandel.

Je functioneert zelfstandig en geeft direct leiding (integraal management) aan ??n team van zo’n 25 (naast onderaannemers zo’n 75 man), en weet hen te binden en te boeien. Je stimuleert werken in teamverband en kan het inhoudelijke werk overlaten aan de professionals in jouw team. Je plant, co?rdineert, bewaakt en analyseert het werk en draagt zorg voor een zo optimaal mogelijk resultaat, inclusief meer- en minderwerk. De projectomzet bedraagt gemiddeld zo’n € 9 miljoen. Daarnaast heb je affiniteit met infrastructurele netwerken.

Je bent verantwoordelijk voor voorspelbaarheid, financieel, inclusief rapportages aan het management en zorgt voor correcte en tijdige facturatie. Je draagt zorg voor en optimale klantrelatie en actief accountmanagement, je hebt dus een commerci?le instelling. Je stelt het (deel)jaarplan op voor de afdeling m.b.t. kwantitatieve en kwalitatieve doelstellingen afgestemd op de Business Unit doelstellingen. De focus ligt binnen de projecten voornamelijk op het procesmatige, inclusief het overzien van het project, in plaats van technisch inhoudelijk.
Wat heb je nodig:


•een afgeronde HBO/HTS (bedrijfskundige) opleiding
•ruime (en aantoonbare) ervaring op strategisch niveau
•een geldig rijbewijs B
•de competenties: Communicatie, Rendementsgerichtheid, Resultaatgerichtheid, Organisatiebewustzijn, Klantgericht en KwaliteitsgerichtWij bieden je:

•een uitdagende en afwisselende baan met mogelijjheid tot vast dienstverband
•een professionele en gevestigde organisatie in de telecom
•een marktconform arbeidsvoorwaardenpakketWie zijn wij?

Maak snel kennis met de Connectica GroepTerug naar overzicht

 
goto E-Smart.nlgoto Beheren
Hosting.nl - Hosting en domeinnaamMijnHosting.nl - Hosting en domeinnaam