Projectleider Cultuurtechiek

Sector: Administratie / Algemeen
Niveau:
Plaats: Amersfoort
Solliciteer

Beschrijving

Bedrijfsomschrijving

Werkgever?
De gemeente Amersfoort is een dynamische gemeente die volop in ontwikkeling is. Vernieuwing gaat bij ons hand in hand met zorg voor historisch erfgoed. Centraal gelegen in Nederland is Amersfoort een prima basis om te wonen. Aan een knooppunt van verbindingswegen is Amersfoort zowel de poort van de Randstad als de toegang tot het landelijke Vallei en Eem, de Utrechtse Heuvelrug en de Veluwe. Amersfoort biedt alle benodigde stedelijke faciliteiten. Je vindt er naast de historische binnenstad ook jonge uitbreidingswijken met oog voor een groene, leefbare woonomgeving.

Waar ga je werken?
Beheer (SOB) van de gemeente Amersfoort. De afdeling Projectontwikkeling is het gemeente brede ontwikkelbedrijf en projectmanagement bureau voor de infrastructuur, inrichting van openbare ruimte en vastgoedobjecten. De afdeling Projectontwikkeling omvat drie teams: projectmanagement, projectrealisatie openbare ruimte en vastgoedontwikkeling en vastgoedbeheer. Binnen de afdeling werken ruim zestig mensen, van wie een aantal tijdelijk, via detachering op projectbasis. De functie voor projectleider cultuurtechniek valt binnen het team projectrealisatie openbare ruimte. Samen met de overige projectleiders, directievoerders en toezichthouders is dit team verantwoordelijk voor de groen- en inrichtingsprojecten, de infrastructurele projecten en beheerprojecten van de openbare ruimte.

Functieomschrijving

Wat ga je doen?
Als projectleider Cultuurtechniek bij Stedelijke Ontwikkeling en Beheer houd je je bezig met allerlei projecten, vanuit de projectdefinitie tot en met een gedegen uitvoering. Dat dit niet altijd van een leien dakje gaat, is voor jou niet nieuw. Problemen oplossen, snel schakelen tussen de gesprekspartners en het samenwerken met andere partijen zijn zaken die bij deze functie passen. Daarbij bewaak je de voortgang en beheer je het projectbudget, ook geef je leiding aan het projectteams. Werken in het groen betekent omgaan met sterke bestuurlijke en maatschappelijke betrokkenheid. Je stuurt daarin de communicatie en schept heldere verwachtingen.

Wat uiteindelijk telt, is het resultaat en jij beheerst het proces er naar toe.Terug naar overzicht

 
goto E-Smart.nlgoto Beheren